Eurovision 2016: Albania | Semi Final 1 (Videos)

FIK54_albania

The running order for the show is as follows:

Semi Final 1 :

 1. Egzon Pireci – Triumf 

 2. Grupi Simbol – Artiste 

 3. Voltan Prodani – Dëgjoje këngën o Atë 

 4. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro 

 5. Sigi Bastri – Engjëll i lirë 

 6. Dilan Reka – Buzëqesh 

 7. Lujz Ejlli – Pa mbarim 

 8. Nilsa Hysi – Asaj 

 9. Edea Demalia j – Era 
 10. Erga Halilaj – Monolog 

 11. Florent Abrashi –Të ndjek çdo hap 

 12. Teuta Kurti – Në sytë e mi 

 13. Kozma Dushi – Një kafe 

 14. Aslaidin Zaimaj – Merrmë dhe sot 

 15. Egert Pano – Mos ik 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s